Ajatukset – jättiläinen olkapäillä

Elämässä tulee kaikenlaista eteen. Asioita on mietittävä monelta kantilta.  Ajatuksien rasittaessa mieltä tulee niiden purkamisesta hankalampaa. Taakan kasvaessa se muuttuu haasteellisemmaksi. Ajatukset voivat olla kuin pino kiviä hataralla alustalla odottaen kaatumistaan. Ulospäin näyttää hyvältä mutta tekijänä tiedät mistä on kysymys.

IMG_7944.jpg

Vaikka ajatukset eivät olisikaan järjestyksessä tai vakaalla pohjalla, voivat ne olla hyvin selkeitä ja tiedät miten niitä käsitellä. Ongelmana voikin olla, että niitä on yksinkertaisesti liikaa. Se tekee jäsentelystä sekä jonkun projektin eteenpäin viemisestä ylivoimaista, ainakin hitaampaa.

IMG_7946.jpg

Keskellä projektia ja vallitsevaa kaaosta tunnet olevasi yksin. Pyörität ajatuksia ja pohdit niitä edistymättä. Kannat jättiläistä olkapäilläsi.

IMG_7943.jpg

IMG_7934.jpg

Pöytä on katettu toteutukselle. Kaikki on valmiina mutta niin kauan kun ajatukset eivät ole lokeroituna oikeille paikoille järjestykseen, edistys on mahdotonta.

IMG_7931.jpg

IMG_7949.jpg

Elämä on yksi suuri ajatusten taivallus ja mitä selkeämmin ne ovat lokeroituina, sitä varmemmin niitä kykenee muokkaamaan eteenpäin. Ajatuksen laadulla ei ole merkitystä, jos ne ovat rakennettu järjestelmällisesti. Tärkeintä on viedä niitä eteenpäin ja koska tuo ajatus on uusi, se varmasti tulee olemaan alkuun hutera. Mitä enemmän ajatuksia pohdit, sitä varmemmin alat huomaamaan mihin mikäkin kivi kuuluu.

IMG_7947.jpg

Jossakin vaiheessa kivistä rakentuu tukeva pohdinta. Se voi vaatia aikaa ja monesti ajanpuutteesta syntyy turhautuminen mikä johtaa äkkipikaisiin ratkaisuihin. Ajatusrakennelman runko on hutera.

Anna itsellesi aikaa ja mahdollisuus näin saat tuloksia aikaan. Mikään hyvä ei synny sormia napsauttamalla.

Yksi kommentti artikkeliin ”Ajatukset – jättiläinen olkapäillä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s