Merta pidemmälle kalaan?

Matkustaminen ja erilainen reissaaminen on mukavaa. Se saa irtautumaan arkisista askareista. Mieli lepää löytääkseen voimia jatkaa eteenpäin. Parhaimillaan se on uusien paikkojen ja kulttuurien näkemistä sekä ymmärtämistä. Se arvataa omaa ajattelua, luo ymmärrystä. Siinä yleisimpiä syitä ainakin itsellä reissaamiselle.

IMG_6424.jpg

Joskus ei matkan tarvitse olla kummoinenkaan. Se voi olla vaikka lyhyt veneretki isän kanssa. Olo on silti kuin pikkupojalla. Pieni muutos arkiseen tekemiseen sattui eteen. Ei välttämättä matkustamista mutta ainakin poistumista omilta kotinurkilta. Tämä reissu sai pohtimaan monenlaista ja miettimään mitä kaikkea itsellä on edessä sitä näkemättä.

Turun saaristo tarjoaa kokemuksia saari toisensa jälkeen. Luonnon monipuolisuus sekä karkeus. Kaikki yhdessä paketissa. Eikä ole pakollista lähteä ulkosaaristoon, vaan lähelläkin on paljon nähtävää ja koettavaa.

IMG_4856.jpegVaikka kelit eivät vielä olleet kesäisen lämpimät, se ei haitannut. Pukeutumalla selviää säästä kuin säästä. Se on asennoitumisesta kiinni.

IMG_6427.jpg

IMG_6428.jpgTyyni meri aurinkoisena päivänä. Se tunne kun näkee pilvien peilautuvan pinnasta. Sitä ei voi kuvailla, se on itse nähtävä.

IMG_6434.jpg

IMG_6433.jpgAiristo oli täysin tyhjä. Tyhjä ja tyyni.Yksi vene kaukaisuudessa. Jotain sellaista mikä ei heinäkuussa ole mahdollista.

IMG_6438.JPGKotimaa tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Meillä on neljä vuoden aikaa jotka tekevät samoista paikoista erilaisia. Niihin kannattaa tutustua. Sitä voi jopa positiivisesti yllättyä.

Miksi mennä merta pidemmälle kalaan?

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s